ANRESTO te Lommel, dat geleid wordt door Dhr. Jaak Vanderhoydonks , telt een 15-tal medewerkers die allen, elk vanuit hun specialisatie, eenzelfde passie voor authenticiteit en kwaliteit delen.

In Lommel (Leuken nr. 14) bent u welkom voor uw keuze uit duizenden antiquiteiten, van meubels, schilderijen, beelden, tapijten, boeken, kroonluchters, kasten en kandelaars tot architecturaal antiek.

 
projecten
 
zie voorbeeld
 
bouw-antiek
 
interieur antiek

Het Lommelse bedrijf realiseert exclusieve prive-projecten van klein tot groot en prestigieuze publieke projecten in binnen- en buitenland.
Restauratiewerken, het leggen van antieke planken vloeren, antiek interieur inrichting advies, de planning en plaatsing geschieden volledig in eigen beheer. Eigen stoffeerderij voor salons, zetels en banken.

Dhr. Vanderhoydonks is ook leverancier van historisch glas en een antiquair expert gespecialiseerd in 16de tot 19de-eeuws meubilair , antieke sloten en smeedwerk, antieke binnen- en buitendeuren op maat en een "bouw-antiquair" of handelaar in antieke bouwmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit.
Ook voor expertise van uw antiek kunt u bij Anresto terecht.

antiek anresto antique internetics